overzicht trouwreportages

 

trouwfotograaf-vught

Marijke & Pablo - december 2018

Midden in december, met laag hangende mist, mooie romantische locaties, prachtig bruidspaar. Een knusse bruiloft met de meest naaste familie en vrienden. Dé ingrediënten voor een mooie winterbruiloft


trouwfotograaf-amsterdam

Jocelyn & Philip - Juni 2017

Een echt Amsterdamse bruiloft, inclusief fotoshoot in het Vondelpark! Weliswaar was de bruiloft grotendeels in het Engels omdat Phil uit Amerika komt... Dit was één van de leukste ceremonies die ik mocht fotograferen! 


trouwfotograaf-sallandse-heuvelrug

Lotte & Rob - Mei 2017

Een mooi bruidspaar met maar liefst 3 prachtige kids, levert alleen maar geweldige plaatjes op. Met prachtig weer en hele mooie locaties + rookbommen was deze bruiloft in één woord "fantastisch". 


bruidsfotograaf-marken

Tanja & Dirk - Juli 2017

Een echt Hollandse bruiloft met een bruidspaar wonend in het mooie Marken. Wauw dacht ik toen ik de aanvraag kreeg! Met maar liefst 4 kinderen was het een feestje. Geen stress, een heerlijke relaxte dag!


trouwfotografie-dordrecht

Moniek & Rob - augustus 2017

Een trouwfeest in eigen tuin, tot in de puntjes geregeld. Super leuke details en gezellige mensen maakten deze bruiloft compleet. De ceremonie vond plaats in het mooie stadhuis van Dordrecht. 


Weddingphotographer-austria

Karoline & istván - juli 2016

Trouwen in Oostenrijk, wat een geweldige ervaring! Het was heerlijk weer, met een ceremonie in de buitenlucht naast de wijnvelden kan bijna niet beter dan dit toch?! Mijn eerste bruiloft van A tot Z, wat ben/was ik trots!

Trouwfotograaf-Amsterdam

Marieke & Royce - Juni 2017

Als je echtgenoot (to be) Royce heet en een Rolls Royce uit kiest als auto... Geweldig toch?! Samen met twee fotogenieke zoons & prachtige vrouw wisten zij dan ook de show te stelen deze dag. 


trouwfotograaf-bible-belt

Birgit & Nathan - juni 2017

Als verrassing stond daar ineens het verzorgpaard van Birgit bij de fotoshoot. Wat een verrassing! Een mooie dag met prachtige locaties, een klein idyllisch stadhuis, mooie kerk en geweldige fotolocaties.  


trouwfotograaf-landgoed-waterland

melanie & Sander - juli 2017

Op een heel mooie en chique locatie, Landgoed Waterland, trouwde dit leuke koppel. Alles was op één locatie, van het aankleden tot het feest. Ik mocht er allemaal bij zijn, heel veel mooie plaatjes dus!


trouwfotograaf-noord-holland

Debra & Martijn - September 2017

Een paar weken (zwanger) voor de bruiloft besluiten te willen trouwen, het geluk hebben dat de prachtige locatie Waterland nog beschikbaar was & dat ik nog een gaatje heb. Dat moest en zou een mooie bruiloft worden! 


bruidsfotograaf-eindhoven

marja & Jeroen - september 2016

Bovenstaande foto was 1 van mijn favorieten van 2016. Ik werd gevraagd om de trouwfotoshoot over te doen, daar ze van hun eigen bruiloft weinig foto's samen met de kids hadden. Dit was een fantastische shoot, net echt! 

fotograaf-bruiloft-veluwe

Dorinda & Ferry - mei 2017

Als ik naar de Veluwe toe rijd dan word ik alleen al van de heenweg ontzettend gelukkig. Dit mooie bruidspaar fotografeerde ik bij Hotel Wipselberg. Ik ben dol op een bosrijke omgeving met mooie dennenbomen.


trouwfotograaf-uithoorn

Petra & Harmen - juni 2017

Een prachtig gezin met 2 kinderen, trouwen in Uithoorn op het water van de Amstel en in de mooie Thamerkerk. Een mooie dag met veel emoties. Petra is een oud schoolvriendinnetje dus daarom extra speciaal


fotograaf-trouwen-restaurant-het-ruiterhuijs

Suzanne & Teun - juli 2017

Buiten trouwen bij Restaurant het Ruijterhuys in Castricum is super romantisch en relaxed. Toch was deze bruiloft iets anders dan anders. Suzanne en Teun houden van rock & festivals. Bekijk de blog voor een mooie sfeerimpressie. 


trouwfotograaf-amsterdam

Bianca & Martijn - September 2017

Trouwfoto's maken in Amsterdam dat vind ik als Amsterdamse trouwfotograaf natuurlijk geweldig! En dan met 2 prinsesjes als bruidskinderen en een prachtige bruid & bruidegom... Yes! Kijk snel verder!


bruidsfotograaf boeken

Hebben jullie na het zien van mijn werk interesse in mij als bruidsfotograaf? Dan kom ik graag met jullie in contact! Een vrijblijvende kennismaking of telefoongesprek behoort altijd tot de mogelijkheid. Ik leer jullie graag kennen & ben benieuwd naar jullie verhaal. Vraag vandaag nog een trouwbrochure aan via deze pagina voor meer informatie over mijn tarieven en werkwijze. Het is niet ongebruikelijk dat mensen mij een half jaar tot een jaar vooraf boeken, wees er dus op tijd bij om zeker te zijn dat ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben.