Fotograaf Promotie 

Eindelijk is het moment daar, na lang zwoegen is je proefschrift klaar en mag je deze gaan verdedigen. Promoveren is een belangrijke stap binnen je carrière en is vaak een hele dag speciaal voor jou georganiseerd met je vrienden, familie en collega's. Een belangrijke gebeurtenis waarbij het leuk is om dit te laten vastleggen, een mooie herinnering voor later. 

Graag leg ik dit speciale moment voor jou vast. Een sfeervolle reportage waarbij ik het moment vastleg zoals deze op dat moment is. Trotse ouders, dikke knuffels tijdens de felicitaties, de professoren die moeilijke vragen stellen, de paranimfen die aan weerszijden zitten ter mentale ondersteuning en de pedel die na 45 minuten verdediging, "hora est" aankondigt. Een speciale ceremonie speciaal voor jou en jouw naasten. 

Indien je een professionele fotograaf inhuurt dan wordt
geen enkel moment gemist en ontvang je hoge resolutie
foto's binnen 2 weken digitaal na de promotie. Hier krijg je
achteraf zeker geen spijt van! 


Mogelijke pakketten promotie fotografie

promotie-fotograaf.2018novjpg.png

Boek nu een reportage voor uw promotie

Ik ben bekend bij de UvA en de VU, maar ik ben bereid om verder te reizen naar bijvoorbeeld Utrecht, Leiden of Rotterdam. Hiervoor vraag ik extra reiskosten. 
Ook is een extra uur bijboeken mogelijk, bijvoorbeeld als je de hele dag wenst te laten fotograferen. Hiervoor maak ik graag een prijs op maat. 

Indien ik zelf niet meer beschikbaar ben, dan raad ik graag een collega fotograaf aan. 

Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,

Evelien Hogers Fotografie

Naam *
Naam
Datum *
Datum
De datum waarop de promotie plaatsvind
Vertel s.v.p. wat meer over de promotie. Waar vindt de promotie plaats en tussen welke tijden? Naar welk pakket gaat je voorkeur uit?
Privacy verklaring gezien?
Via de website en bij het invullen van dit contactformulier ontvang ik gegevens van u. Om u als klant de optimale klantbeleving te geven en om deze gegevens hiervoor te mogen verzamelen/ontvangen moet u akkoord gaan met mijn privacy verklaring. Zie onderaan dit contactformulier voor de link hier naar toe.