Bruiloft bij Feel Good TentEvent | Jeroen & Laurine

56305-trouwen_feel-good-tent-event_by-evelien-hogers-fotografie2848van12229.jpg

Half april buiten trouwen in het bos, bij de geweldige trouwlocatie van Feel Good TentEvent. Het kan gewoon Γ©n met een beetje mazzel heb je dan gewoon al heerlijk weer met zomerse temperaturen. Samen met de prachtige dochtertjes Ronja & Hannah was hun droomdag helemaal compleet.

Trouwen met kinderen

Zoals ik al vaker heb laten vallen vind ik bruiloften met kinderen ge-wel-dig! Ze zijn fotogeniek, nieuwsgierig en vaak niet met de camera bezig. Deze bruidsmeisjes waren net oud genoeg om zich zelf ook nog eens te vermaken Γ©n te begrijpen wat er deze dag allemaal gebeurde. Een mooi gezin!

Wat het bruidspaar zei..

β€œMagisch mooi, verwonderend, een sprookje.. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor.. Gelukkig hebben we de foto’s. Dankjewel lieve Evelien voor al die mooie plaatjes.”

Een gele volkswagenbus als trouwauto

Wie mij al langer kent dan vandaag weet ook dat ik van KLEUR houd. Dus zodra deze geweldige volkswagenbus kwam aanrijden maakte mijn hart een sprongetje. En dat met een heerlijk zonnetje samen zorgt voor hele vrolijke foto’s.

Bruidsmeisjes jurken gemaakt door oma

De jurkjes van de bruidsmeisjes zijn helemaal handgemaakt door de oma van deze prinsesjes. Hoe knap en mooi is dit?! En hoe dierbaar dat je zo’n geweldig jurkje van je oma krijgt + dat je er dan ook nog mooie foto’s van hebt om er later op terug te kijken? Mede hierdoor zijn de bruidsmeisjes favoriet onderwerp deze bruiloften, gelukkig vonden papa en mama dat helemaal niet erg πŸ˜‰!

Armbandjes voor de bruidsmeisjes

Tijdens de ceremonie was er ook een speciaal moment ingebouwd voor de kinderen van dit bruidspaar. Zij kregen namelijk armbandjes, waarbij mama Laurine een zelfde armbandje om kreeg zodat zij allebei een moeder-dochter armbandje samen met hun moeder deelden. Een heel mooi moment om te fotograferen en heel speciaal voor de kids.

Leveranciers

Previous
Previous

Bruidsfotografie in Rotterdam | Annemijn en Sjors

Next
Next

Bruiloft bij Landgoed Duin & Kruidberg