Bruidsfotografie in Rotterdam | Annemijn en Sjors

bruidsfotograaf-bruiloft-in-rotterdam-by-evelien-hogers-fotografie (13 van 78).jpg

Als Amsterdamse bruidsfotograaf een liefde krijgen voor de stad Rotterdam, tenminste om daar bruiloften te fotograferen. Het industriรซle, de lijnen van gebouwen, de watertaxi en de haven.. Allemaal geweldig om daar te fotograferen, favoriet blijft toch wel echt de haven van Rotterdam. Wat fijn om hier weer een bruiloft te mogen vastleggen van Annemijn & Sjors.

Woorden van het bruidspaar

Wat een feest en wat een prachtige foto's! Super bedankt voor deze hele beleving, vanaf onze eerste kennismaking tot de fles wijn waarvan we nu genieten tijdens het kijken van de foto's. We hebben met veel plezier de slideshow en de foto's teruggekeken. De foto waarbij jij tussen ons in ligt bij het omdoen van de ringen is zeker een van de favorieten! We hadden niets door op het moment zelf. Dankjewel dat je onze trouwdag op zo'n relaxte, kleurrijke en vrolijke wijze hebt weten vast te leggen. Nogmaals, we zijn super tevreden. 

Speciale fotoshoot locaties

Dit stel had gekozen voor een paar verschillende fotolocaties, รฉรฉn met veel bloemen en natuur. Voor de mensen die Rotterdam kennen, de heuvel naast de skibaan. En voor een cafรฉ waar hun โ€œlovestoryโ€ is begonnen, hoe tof om daar dan samen een biertje te drinken op de trouwdag? Dit was Cafรฉ locus Publicus.๏ปฟ

De watertaxi als trouwvervoer

Yes, je leest het goed. De watertaxi is een bekend begrip binnen โ€œRoffaโ€ (Rotjeknor, 010 of Rotterdam), de watertaxi is dan ook een geweldige aanvulling op jullie trouwdag. Na het eten werden de daggasten van het restaurant naar de feestlocatie gebracht.

Een persoonlijke trouwceremonie

De leukste bruiloften vind ik die waar een persoonlijke touch aan is gegeven. En hoe tof is het als je eigen (schoon)vader besluit trouwambtenaar te worden, yes niet alleen voor 1 dag. Maar dus voor altijd, want het leek hem leuk om vaker te gaan doen. En hij is goed!

Tussen de ceremonie door werden er ook nog 2 speeches gegeven. En als je wilt dat de gasten lachen en jullie zelf ook willen (schater)lachen รฉn stralen.. Dan is dit een geweldige manier!

Inspiratie voor jullie trouwfeest

Zoals ik eerder al schreef bestond de dag compleet uit allemaal persoonlijke touches. In de avond vonden er wat speeches plaats en voerden oma + moeder van de bruidegom samen de โ€œBruidsmarsโ€ als een pianostuk op. Gevolgd door een openingsdans EN een openingsact waarbij de bruid samen met een goede vriend de dansvloer op kwamen op het nummer โ€˜Thrift Shopโ€™ van Macklemore, in bontjassen, gouden kettingen en glow in the dark sticks + hartjes brillen. DIT WAS GEWELDIG! Wat een sfeer, ik vertel er veel mensen nog over om hun inspiratie te geven ;-).

Trouwleveranciers

Previous
Previous

Mijn allereerste โ€˜This is reportage story awardโ€™ gewonnen!

Next
Next

Bruiloft bij Feel Good TentEvent | Jeroen & Laurine