Trouwen bij boomgaard Olmenhorst

Het is alweer eventjes geleden dat ik een blog postte én dat ik deze bruiloft heb vastgelegd, máár tijd om daar verandering in te brengen want deze bruiloft verdiend natuurlijk een plaatsje in mijn “blog gallerij”.

trouwen-op-een-boomgaard-olmenhorst-by-evelien-hogers-fotografie (85 van 142).jpg

TROUWEN OP EEN BOOMGAARD

Hoe tof is het om op een boomgaard te kunnen trouwen? En dan de weergoden mee te hebben en een stralend zonnetje er bij te krijgen?! Lisa & Rob leefden enorm toe naar deze dag, de weersverwachtingen waren begin van de week niet bijster goed. Maar gelukkig werden de voorspellingen steeds zonniger met uiteindelijk het resultaat dat alles buiten kon plaats vinden. Hoe fijn?!

De ceremonie vond plaats tussen de appelbomen die net in bloei kwamen en het diner vond plaats aan een lange tafel ietsjes verderop ook tussen de mooie fruitbomen.

EEN INTIEME BRUILOFT

Doordat overdag slechts 12 mensen aanwezig waren was de bruiloft heel intiem en persoonlijk. Ik heb in het jaar ervoor een fijne relatie met de bruid Lisa opgebouwd, omdat wij elkaar al volgden op instagram. Lisa heeft een eigen instagram kanaal @crohn_en_ik . Hier deelt zij haar verhaal over de ziekte van Crohn die haar leven enorm beïnvloed.

In december 2018 ontving zij een stoma, omdat haar dikke darm teveel ontstekingen had. En begin 2019 ging de crohn ook haar dunne darm irriteren, daardoor waren er voor Lisa & Rob veel onzekerheden of de bruiloft überhaupt wel door kon gaan.

Al met al was een intieme bruiloft overdag daarom voor haar wel fijn, zodat dit zo min mogelijk energie van haar zou vergen en zij ‘s avonds heerlijk uit haar plaat kon gaan bij het feest. Gelukkig ging het deze dag super goed met Lisa en is haar leven inmiddels een stuk verbeterd en heeft het een mooie wending gemaakt. Indien je benieuwd bent naar haar verhalen volg haar dan zeker op instagram.

DE LIEFDE OVERWINT ALLES

Ook wil ik heel even stil staan bij hoe mooi ik het vind dat deze twee jonge mensen elkaar zo blij kunnen maken. Ze hebben samen al heel wat doorgemaakt en ondanks alle narigheid wilden zij de liefde vieren met vrienden en familie. Hoe mooi is dat?!

EEN HOND BIJ DE BRUILOFT

Hun hondenvriend was deze dag ook aanwezig bij de ceremonie, zij mocht de ring én horloge komen brengen. Want Rob wilde graag een horloge i.p.v. een ring om te dragen. Daarnaast mocht Luna de hond ook nog “getuige” zijn door in het trouwboekje een poot afdruk als stempel te geven (hoewel dit niet van harte ging, haha ;-)).

WOORDEN VAN HET BRUIDSPAAR

Gewoon een dikke vette 10 voor Evelien!! We hebben al een jaar contact gehad, de klik was er zeker en daardoor maakte het voor ons makkelijker om voor de camera te staan, want dat is nou niet bepaald onze hobby haha. Op de dag zelf hadden we niet door dat ze er was, totaal niet in de weg staan maar wel voor alles oog hebben en geen enkel moment missen. De eerste foto's die we hebben gezien in de preview zijn fantastisch en we zijn dan ook zeer benieuwd naar alle foto's! Evelien is zeker een aanrader als je op zoek bent naar iemand die het verhaal vastlegt!

TROUWLEVERANCIERS

Ook deze bruiloft mocht ik weer vastleggen met een geweldig team aan leveranciers, check hieronder wie aan deze prachtige dag hebben meegewerkt:

Previous
Previous

Mijn favoriete camera de Nikon D750

Next
Next

Bruiloft aan het water // Simone & Boy