Bruiloft aan het water // Simone & Boy

bruidsfotograaf_zaandam_evelien-hogers-fotografie (96 van 156).jpg

Simone & Boy trouwden eind mei dit jaar op een prachtig zonnige dag aan het water bij de trouwlocatie de Hofjes in Wormer. Een prachtige plek met een geweldig uitzicht, maar ook voor hen een super toffe link want zij hebben allebei op relatief hoog niveau gekanood. Direct naast de trouwlocatie grenst dan ook een kano vereniging waar de boot van de opa van Boy ligt opgeslagen. Hij is een topsporter geweest.

Een bruiloft met 2 fotografen

Deze bruiloft werd vastgelegd samen met mijn zus Lisa, als mijn vaste second shooter legde zij het moment van aankleden bij Boy vast en ik bij Simone. Zo kunnen we met de camera op twee plekken tegelijk zijn, maar ook tijdens belangrijke momenten vanuit twee hoeken fotograferen (dit kun je bijvoorbeeld zien bij de ontmoeting tussen Simone en haar vader). En ook kun je met twee cameraโ€™s op twee dingen tegelijk richten, ik bijvoorbeeld op het bruidspaar tijdens de ceremonie en Lisa op de emoties van de gasten.

Tijdens het feest legt Lisa altijd haar camera neer en pakt zij een flitser op om mij te assisteren bij het juiste licht. Elke foto is daarmee bijna raak en goed belicht, dit vinden wij dan ook het allerleukste deel om samen te fotograferen..!

Een bruiloft eindigen met knuffels

Deze bruiloft werd geรซindigd voor ons met veel lieve knuffels, wat een liefde en vrolijkheid was er deze dag! Dankbare ouders, vrienden en familieleden.. En het belangrijkste ook wederom weer een onwijs lief bruidspaar. Deze lieve woorden ontving ik als review op deze dag:

Evelien is super creatief in de beelden die ze maakt! Ze wringt zich in 100 bochten om het perfecte plaatje te schieten. Voor haar camera voel je je geen moment onzeker of ongemakkelijk.

Wat een trouwfeest!

Het feest begon met 2 speeches, gevolgd door de โ€œshoegameโ€ waarbij de bruid en bruidegom van beiden 1 schoen in hun handen houden en omhoog moeten doen wie bij een bepaalde vraag of stelling hoort. Zoals โ€œwie is er altijd te laat?โ€. Dit zorgt altijd voor hilariteit.. Na de shoegame zette een goede vriendin in met zijn gitaar, het nummer โ€˜Perfectโ€™ van Ed Sheeran waarop de eerste dans werd ingezet. Dit was daardoor extra speciaal, ook omdat deze vriend dit nummer heeft gespeeld op het moment dat Boy zijn Simone ten huwelijk vroeg.

Later op de avond kwamen de voetjes pas echt goed van de vloer en werd er geweldig gedanst. En man, wat kan deze bruidegom dansen zeg!

Trouwleveranciers

Previous
Previous

Trouwen bij boomgaard Olmenhorst

Next
Next

Mijn allereerste โ€˜This is reportage story awardโ€™ gewonnen!