Mijn allereerste ‘This is reportage story award’ gewonnen!

ba02b-awardwinnend_bruidsfotograaf_amsterdam282029.jpg

Wauw, kunnen jullie mij even knijpen?! Ik heb een award gewonnen bij This is Reportage! Al heel lang is het een droom om awardwinnend bruidsfotograaf te worden. Waarom?! Omdat dit de waardering is van andere grootse bruidsfotografen die vinden dat jouw foto(‘s) geweldig zijn..

Een paar keer per jaar is er een ronde, dit was de allereerste keer dat ik bij deze award wedstrijd mee deed. Omdat ik mij pas net bij deze community heb aangesloten. Het is een hele grote community met bruidsfotografen van over de hele wereld.

JOURNALISTIEKE BRUIDSFOTOGRAFIE || THIS IS REPORTAGE

Bij This is Reportage is niets geposeerd en moet alles op journalistieke manier worden vast gelegd. Dit betekent dat je over het algemeen keihard moet werken voor de juiste compositie, soms een beetje geluk moet hebben én je veel geduld moet bewaren met het wachten op het juiste moment.

Hierbij werk je bijvoorbeeld een beeld uit en kan één plaatje soms wel 100 of meer clicks hebben gekost (zie de foto hieronder met de zwaaiende meisjes en de schaduw van de fiets), want je wacht tot het juiste moment. EN je schiet door het moment of momenten heen, vaak komt het uiteindelijke beeld pas aan het eind van een moment. Maar wanneer het eind is weet je (helaas) nooit ;-).

BRUIDSMEISJES || THIS IS REPORTAGE STORY AWARD

Voor deze award wedstrijd besloot ik een geweldige bruidsreportage in te sturen waarbij de 2 bruidsmeisjes het onderwerp waren van de collectie. Ze waren zo mega fotogeniek, schattig en lief..! Iets waar ik als bruidsfotograaf een absoluut zwak voor heb. En waarom ik denk ik ook het meeste op bruiloften mét kinderen mag komen, haha!

Bekijk hieronder de complete collectie én indien je meer van deze te gekke bruiloft wilt zien, dan kun je ook de blog over de hele bruiloft via deze link terug vinden.



Previous
Previous

Bruiloft aan het water // Simone & Boy

Next
Next

Bruidsfotografie in Rotterdam | Annemijn en Sjors